onsdag 19 maj 2010

MIDDAG.

Bilderna på maten blev askeffa, men aah: Det blev carpaccio till förrätt, kalventrecôte till varmrätt och blåbärspannacotta & latte till efterrätt.

Hade en jättetrevlig kväll med Mamma på restaurangen, som jag inte minns namnet på just nu. Den låg i alla fall på Kommendörsgatan 46 och är verkligen att rekommendera. Runt oss hade vi självfallet människor - människor som fick mig att tro att vi var med i "Dolda kameran" eller "Blåst!" typ. Helt sick. Paret bakom oss snackade högt och brett om saker vi inte alls hade med att göra och bytte vändning i samtalet hela tiden. "Du vet inte vad kärlek är" var en populär replik och både jag och mamma höll på att ramla av stolen i skrattanfall. En annan kvinna, iklädd helvit spetsklänning á la galapremiär talade också högt och skiftade mellan svenska och italienska vilket var väldigt roligt just då. Ja ni, vi hade roligt i alla fall.
Och gott var det!

1 kommentar:

  1. Maten ser riktigt god ut, och det låter som att ni hade en fin kväll tillsammans. kan vara roligt att "smyglyssna" på andra människor ibland ;)

    SvaraRadera

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se